20.6.2024 08:46
Jyväskylän Aalto

Kuukausitiedote kesä- ja heinäkuu 2024

Meillä on uusi yhteistyökumppani
Olemme saaneet Alvan yhteistyökumppaniksemme tälle vuodelle! Kiitos Alva! Yhteistyömme ensi tuulahdukset puhaltavat käyntiin tulevana syksynä, joten pysythän kuulolla kuvioistamme!

Rantauimakouluihin mahtuu vielä mukaan!
Järjestämme rantauimakouluja Tikan ja Kirrin rannoilla.
Aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löytyy täältä: https://www.swim.fi/rantauimakoulut

Syksyn kursseille ilmoittautuminen 
Syksyn kursseille ilmoittautuminen on jo käynnissä. Varaa paikkasi pian, jotta mahdut varmasti mukaan! Katso myös laajentunut aikuisten kurssitarjontamme tarkalla silmällä: https://www.swim.fi/200

Kiinnostaako kilpauinti, taitouinti tai uimahypyt?
Aallon valmentajat käyvät kevään aikana moikkaamassa kurssilaisia altaan reunalla ja suosittelevat innostuneille uimarin ja hyppääjän aluille paikkoja ryhmissämme. Kaikkia kiinnostuneita emme kuitenkaan itse tällä tavalla tavoita, joten kannattaa olla itsekin yhteyksissä jos siirtyminen kursseilta harjoitusryhmiin kiinnostaa! Yhteyttä voi ottaa Aallon urheilutoimenjohtaja Anttiin: antti.rantanen@swim.fi tai 0503722077.

Etsimme uusia ohjaajia syksyn toimintaan
Kaipaamme syyskaudella uusia uimaopettajia, vauvauinninohjaajia sekä kurssiohjaajia. Haku on auki 28.7. saakka ja ilmoitukseen pääset tutustumaan täällä.

Toimistomme lomailee 21.-26.6. ja 8.-28.7.
Meille saa laittaa viestiä info@swim.fi ihan koko kesän ajan, mutta pidämme pienen tauon tiiviistä työurakoinnista 21.-26.6. ja 8.-28.7. Vastailemme viesteihinne toki lomien välillä ja jälkeen.

Syksylle 2024 toimitsijoille seuraavat koitokset jo avoinna ilmoittautumisille:
JS Cup IV la 31.8. (klo 7.30-10.00): Ilmoittaudu toimitsijaksi
JS Cup V la 21.9. (klo 7.30-10.00): Ilmoittaudu toimitsijaksi
Winter Blast la 12.10. (n. klo 10-19): Ilmoittaudu toimitsijaksi
GP uinnit la-su 16.-17.11. (n. klo 9-20): Ilmoittaudu toimitsijaksi
JS Cup VI la 7.12. (klo 7.30-10.00): Ilmoittaudu toimitsijaksi

Aaltolaiset valloittivat Rollo-tapahtuman 6.-12.6. Vaasassa
Kilpailupäivien aikana nähtiin hienoja suorituksia sekä opittiin paljon uutta.

Jyväskylän Aallon mitalit:
Kultaa: T12 50VU Pihla Liira (33,02)
Pronssia: T13 50VU Anna Mangeloja (32,98)

Omassa lajissaan kymmenen parhaan joukkoon ylsivät:
Elias Nokso (4.)
Otto Terho (10.)
Mikael Kukkola (5. & 6. & 10.)

Valmentajat palkitsivat tapahtumapäivien päätteeksi kolme uimaria seuraavissa kategorioissa:
Suoriutuja - Elsa Tikkanen
Positiivisin - Samuel Taskula
Kannustaja - Kosti Majava

Leiripäivinä ohjelmassa oli muun muassa cheerleadingia, pallolajeja, kamppailulajeja sekä kuplafutista. Viimeinen leiri-ilta huipentui diskoon. Viestikarnevaalissa uusiokäytettiin tapahtuman teeman mukaisesti muovipulloja teemalla ”uimarit vastaan roskat.”

Kiitos tapahtuman mahdollistaneille sekä kaikille mukana olleille - ensi vuonna vuorossa Tampere!

Ikäkausimestaruusuinnit Espoossa 14.-16.6.
Ikäkausimestaruusuinnit (13-16-vuotiaille) kisattiin Leppävaaran maauimalassa 14.-16.6. Aallolta oli kisoissa mukana 15 uimarin joukkue, joka sijoittui kokonaispisteissä 19. sijalle. Mitaleja uivat Urho Ruuska (P15 200pu 3., P15 200ru 3.) ja Oona Keula (T13-16 50su 2.), pisteille uivat lisäksi Nelli Kiho, Pinja Hacklin, Julia Lampinen ja viestijoukkueista T13-16 4x100skuv sekä T/P Mixed 13-16v 4x50vuv. Kaiken kaikkiaan joukkue otti ulkoaltaan uudet olosuhteet hyvin haltuun ja veti onnistuneen kisaviikonlopun. 

Uinnin EM kisat Belgradissa 17.-23.6.
Uinnin EM-kilpailut käydään Serbian Belgradissa 17.–23. kesäkuuta. Suomesta kisaamassa on peräti 19 uimarin joukkue. Historiallisen suuressa joukkueessa Aallosta mukana ovat konkari Ari-Pekka Liukkonen sekä aikuisten EM-kisojen ensikertalainen Julius Nyberg!  Lauantaina 22.6. uidaan AP:n päämatka 50 metriä vapaauintia ja perjantaina 21.6. Jullen päämatka 50 rinulia. Vauhti, voima ja viekkaus olkoon kanssanne!

Yle Urheilu välittää EM-uinnit Yle Areenassa sekä TV2:lla. Aamun alkuerät näkyvät jokaisena kilpailupäivänä suorana Yle Areenassa sekä TV2:lla ja iltajaksot näkyvät suorana Areenasta. Sunnuntain iltajakso nähdään suorana myös TV2:lla.

Taitouinnin NEM kisat Maltalla 28.6.-2.7.
Taitouinnin Nuorten Euroopan Mestaruuskisat järjestetään Maltalla Cottonerassa 28.6.-2.7.2024. Jyväskylän taitouinnille kyseessä on historiallinen hetki, sillä ensimmäistä kertaa ikinä, Jyväskylästä lähtee seuran yksilöohjelma kansainvälisiin arvokilpailuihin edustamaan Suomea. Kolibrien Helka Riekkinen rikkoi Uimaliiton NEM B-rajan aikaisemmin huhtikuun lopussa Sveitsin kisoissa ja odottavaisin, mutta jännittynein mielin odottaa jo Nuorten Euroopan Mestaruuskisoja. 

Riekkinen on todella innoissaan pääsevänsä kisaamaan ja edustamaan Suomea. “On jännittävämpää mennä kisaamaan täysin yksin, kuin verrattuna viime vuoden nuorten maajoukkueeseen, mikä lisää hieman jännitystä. Kuitenkin on luottavaiset fiilikset, vaikka ohjelmaan on tullut muokkauksia.” Vapaasta soolostaan Helka odottaa puhdasta onnistunutta suoritusta ja hyvää eläytymistä. Kisoihin seuralta lähtee myös Helkan henkilökohtainen ja Kolibrien valmentaja Piia Laitinen.  

Superisot tsempit Helkalle kauden viimeisiin kisoihin!

Uinnin NSM/SM kilpailut
NSM/SM-Uinnit kisataan juhannuksen jälkeisellä viikolla 27.-30.6 Helsingissä Mäkelänrinteen uintikeskuksessa. Aallolta lähtee kilpailuihin 20 uimarin joukkue. Tsemppiä kauden huipennuksen! 

Varustemyynti
Elokuussa pärähtää käyntiin taas laajempi Aallon varustemyynti. Tiedotamme tästä lisää elokuun kuukausikirjeessä. Sillä välin voit shoppailla t-paitoja ja uimalakkeja täällä: https://swim.myclub.fi/flow/shop/products

Nauttikaahan kesästä!