22.3.2024 14:25
Jyväskylän Aalto

Kuukausitiedote maaliskuu 2024

Meillä on uusi yhteistyökumppani
Olemme saaneet OP Keski-Suomen yhteistyökumppaniksemme tälle vuodelle! Kiitos OP Keski-Suomi! Yhteistyömme ensi tuulahduksen järjestämme OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille aikuisten rinta- ja vapaauinnin tekniikkakurssit!

Ilmoittautuminen loppukevään vauva- ja perheuintiryhmiin, kesäleireille ja rantauimakouluihin on alkanut!

Loppukevään/alkukesän vauvauinti- ja perheuintiryhmät
Wellamossa lauantaisin 11.5.-15.6.
Katso tarjonta ja ilmoittautumislinkit täältä: https://www.swim.fi/27007

Kesäleiri
Jyväskylän Aalto järjestää jälleen tulevana kesänä kaksi uintipainotteista kesäleiriä. Leirit ovat olleet hyvin suosittuja! 
Kesäleirit järjestetään kesäkuun alkupuolella AaltoAlvarissa, katso tarkemmin ja ilmoittaudu: https://www.swim.fi/kesaleirit?action=madpage_edit 
Leirit on suunnattu alakouluikäisille, 50 m uimataidon omaaville lapsille. Kaikki leiripäivät sisältävät uintia, pelejä ja leikkejä sekä lounaan läheisessä lounasravintolassa. Leireillä on mukana kaksi ammattitaitoista ohjaajaa.

Kesän rantauimakoulut
Kesällä 2024 järjestämme rantauimakouluja Tikan (1.-5.7.2024) ja Kirrin (8.-12.7.2024) uimarannoilla.
Yhden viikon rantauimakoulun hinta on 50 €. 
Ilmoittautuminenja lisätiedot: https://www.swim.fi/rantauimakoulut
Osallistujien tulee olla 5 vuotta täyttäneitä.

Ilmoittautuminen syksyn kurssitoimintaan alkaa pe 31.5. klo 9.00. Syksyn kurssitarjonta päivitetään nettisivuille toukokuun aikana.

Pääsiäistauko kursseilla ja vauvauinneissa
Kurssilaiset ja vauvauimarit lomailevat pääsiäisen 29.3.-1.4. Mukavaa pääsiäistä kaikille!
Valmennusryhmiä tiedotetaan pääsiäisen treeneistä WA-ryhmissä.

Aalto Winter Games 9.-10.3.
Aalto Winter Games kisattiin viikonloppuna 9.-10.3. AaltoAlvarissa osana SM-viikkoa. Katso uutinen kisasta täältä: https://www.swim.fi/uutiset.html?234385
Tuhannet kiitokset vielä kaikille kisat mahdollistaneille vapaaehtoisille!

Cetus Games 16.-17.3.
Aalto matkusti 74 uimarin porukalla Espoonlahden uimahalliin kisaamaan Cetus Gamesissa. Kaksipäiväiset kilpailut tarjosivat erinomaisen tilaisuuden harjoitella lajeihin valmistautumista pitkien kilpailupäivien aikana ja hioa taktiikoita kohti kesää. Uimareita oli mukana Hyökyaalloista Ykkösaaltoon.

Down-urheilun MM-kilpailut Trisome Games 2024
Jyväskylän Aallon Aleksi Kaidesoja kilpailee Turkin Antalayassa Down Urheilijoiden MM-uinneissa. Ensimmäisenä kilpailupäivänä Aleksi ui 50 m selkää hienosti aikaan 43.86. Sijoitus oli 14. Finaalipaikka jäi alle sekunnin päähän. Tästä on hyvä jatkaa seuraaville matkoille! Aleksin suorituksia pääset seuraamaan kisasivuilla: https://2024trisomegames.com/

Mastersmestaruusuinnit 22.-24.3.
Lyhyen radan mastesmestaruusuinteihin Saloon matkaa 12 aaltolaista mestaruuksien perässä. Onnea kisoihin!

FinnCup 1 -kilpailut la 23.3.
Uimahyppääjät pääsevät aloittamaan kilpailukauden Kokkolan FinnCup 1 kisoissa tulevana viikonloppuna. Kisoihin on lähdössä 17 hyppääjää Kilpa-, Kilpa junior- ja Harrastekilpa-ryhmistä.

Matti Mattsson uinnit 23.3.
Aalto reissaa Kolmosaallon, Kakkosaallon ja X:n 33 uimarin voimin Poriin Matti Mattsson uinteihin. Tavoitteena laittaa edellisten kisaviikonloppujen oppeja käytäntöön ja pistää vielä kaikki peliin ennen pääsiäistä. Hyvää reissua!

Speedo Helsinki Swim Meet 31.3.-1.4.
Aallolta lähtee 11 uimarin porukka kansainväliseen Helsinki Swim Meetiin. Kilpailu on näyttökilpailu Pariisin Olympialaisiin ja houkuttelee todennäköisesti paljon vieraita ympäri Suomea ja Eurooppaa. Tsempit sinne! 

Loppukevään omat kisat ja toimitsijailmoittautumiset:
JS Cup II la 13.4. (klo 7.30-10.00): Ilmoittaudu toimitsijaksi
JS Cup II la 18.5. (klo 7.30-10.00): Ilmoittaudu toimitsijaksi

Pysäköinnissä muutoksia AaltoAlvarissa ma 18.3. alkaen
Yliopisto muuttaa kaikki pysäköintipaikkansa maksullisiksi. Tämä aiheuttaa muutoksia myös AaltoAlvarin pysäköinnissä. Yliopisto alkaa ma 18.3. alkaen laskuttaa omista paikoista pysäköintimaksua (eParking 1,5 €/h).

AaltoAlvarin osalta puolikas kannesta ja puolikas hallista tulee jatkossa olemaan pelkästään 3h kiekkopaikkoja (ilman päivä- tai kellonaikarajoituksia, parkkikiekko tarvitaan siis myös iltaisin ja viikonloppuisin). Liikuntapalvelujen pysäköintiluvat ei jatkossa käy enää noille kiekkopaikoille, vaan ne on käytössä vain pysäköintikiekolla tuon 3h ajan. HUOM! Pysäköintikiekkoa tarvitaan jatkossa aina, ei vain ma-pe klo 6-15! Liitteenä kuva, jossa selitetty, mitkä paikoista muuttuu maksulliseksi ja missä 3 h kiekkopaikat (sekä kansi että halli).

Puolikas kannesta ja hallista tulee taaseen olemaan maksullisia Yliopiston paikkoja. Paikat ovat varattu ainoastaan Yliopiston henkilökunnalle arkisin klo 6-15. Näiden aikojen ulkopuolella jokainen voi myös halutessaan käyttää Yliopiston maksullisia autopaikkoja (eParking 1,5 €/h), jolloin parkkipaikkaa voi käyttää pidemmän ajan.

Parkkihallista tullaan poistamaan puomit eli se on kaikkien käytössä koko ajan (puolet siis kiekolla ja puolet Yliopiston maksullisia paikkoja).

Olettehan huolellisia pysäköinnissä, kannattaa tarkistaa huolella, onko pysäköimässä maksulliselle eParking-alueelle vai kiekkopaikalle. Kylttien ja merkkien asentaminen on vielä kesken, mutta niiden tultua myös huomautuksia ja virhemaksuja aletaan jakaa.

Muistutuksia/tiedotuksia jäsenistölle uimahallissa toimimiseen
Huomioittehan, että kuvaaminen uimahallien kaikissa tiloissa on kiellettyä. Tämä koskee myös pukutiloja sekä kuntosalia (ei siis oteta selfietäkään näissä tiloissa, kiitos).

Uimahallien järjetyssääntöjen mukaisesti, peseydytään huolellisesti ilman uima-asua ennen altaaseen menoa.

Harjoitus- ja kurssirannekkeilla sisäänpääsy ainoastaan seuran harjoituksiin/kurssille.

Ilveslahden siivouksella on uusi siivousrobotti käytössä. Tästä johtuen pyydämme teitä huolehtimaan tavaroista. Uimalasit, laudat, varustepussit, läpsyt, ym. turvalliseen paikkaan (esimerkiksi tasoille, portaille tai katsomoon). Robotti imaisee narukassit helposti sisäänsä.

Iltakierroksen AaltoAlvarissa tekevät uinninvalvojat. Uinninvalvojan tullessa vastakkaisen sukupuolen tiloihin, ilmoittaa hän tulostaan kuuluvalla äänellä. Kierros tehdään arkisin noin klo 21 ja lauantaisin klo 18.30 aikoihin, kun oletamme yleisön poistuneen uimahallista.

Piristävää pääsiäisen odottelua sekä pääsiäistä!