13.5.2023 10:52
Jyväskylän Aalto

Kuukausitiedote toukokuu 2023

Tässä infokirjeessä on ajankohtaisia asioita Jyväskylän Aalto ry:n jäsenille ja harrastajille.

Syksyn kursseille ilmoittautuminen alkaa ke 31.5. klo 9.00!
Katso syksyn kurssitarjonta täältä: https://www.swim.fi/200
Huomioithan laajentuneen aikuisten kurssitarjontamme, vauhtisammakot, vauhtidelfiinit sekä vesikilpikonnien pienryhmän, jonne voi mukaan tulla jo 3-vuotiaat.

Lämpö on muuten ihan just järvissäkin, varaapa siis hetimiten paikkasi rantauimakouluista! Järjestämme rantauimakouluja Pappilan, Tikan ja Kirrin rannoilla.
Aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löytyy täältä: https://www.swim.fi/rantauimakoulut

Supersuositut kesäleirit tulevat taas! Ensimmäisellä leiriviikolla on vielä pari paikkaa jäljellä, joten hop hop ilmoittautumaan: https://www.swim.fi/kesaleirit?action=madpage_edit

Vauva- ja perheuinnin loppukevään ja alkukesän kursseille ilmoittautuminen käynnissä, katso tarkemmin täältä: https://www.swim.fi/vauvauinti

Jäsenuintien vika kerta su 14.5.
Sunnuntaina 14.5. on kevään viimeinen jäsenuinti. Jäsenuinnit jatkuvat jälleen su 3.9. Silloin myös aaltoallas jäsenuintikäytössä, joten perheen pienimpien jäsenyys kannattaa laittaa kuntoon jo hyvissä ajoin: https://www.swim.fi/9
Kiitos aktiiviset jäsenemme sekä upea henkilökuntamme tämän kevään uinneista!

JS-Cup III
Uidaan la 20.5. klo 7.30-10.00 AaltoAlvarissa!
Viimeinen koitos toimitsijoillemme tälle keväälle, joten laitetaanpa listat kuosiin ihan samantien, kiitos:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-2F9CYpGYa0_r0t-HhA2m5irxKYrO70b/edit?usp=sharing&ouid=116374120725992891674&rtpof=true&sd=true

Tampereen Avoimet
Tampereen avoimissa kisailtiin 6.-7.5. Ykkösaallon ja Sprinttitallin uimareiden voimin. Matkaan tarttui SM-viesteistä hopeaa ja pronssia. Onnea mitalisteille sekä valmentajille! Näitä sitten kirkastamaan kesän SM:hin Poriin!

Kuopion kevätuinnit ja Euroviisut la 13.5.
Kuopion kevätuinteihin matkaa la 13.5. liki 90 Aallon uimaria. Enkkakuntoa toivotamme ihan jokaiselle Kuopioon! Yksi on kuitenkin Kuopion joukoista sivussa ihan ok syyn vuoksi. Ikävästi sattui nimittäin tänä vuonna Kevätuinnit ja Euroviisut päällekkäin. Tsemppiä Aallon edustajalle Matti Myllyaholle Liverpoolin karkeoloihin! Siinäpä sopivaa esikuvaa meille kaikille, miten monipuolisuudessa on voimaa.

IDM Berlin 11.-14.5.
Verneri Eronen edustaa parhaillaan upeasti Aaltoa parauinnin IDM -kisoissa Berliinissä. Seuraa Vernerin matkaa IG:ssä @vernerierone ja tsekkaa kisasivut: https://www.idm-schwimmen.de/home.html

Taitouinnin Cetus Cup 
Jyväskylän Aallon Kolibrit suuntaavat katseensa kohti Espoota ja Cetus Cup-kilpailua 19.-21.5.2023. Kolibrit osallistuvat kisoihin kahdella duolla, vapaalla joukkueella ja combolla. Lennokkaita ja puhtaita suorituksia Espooseen!

Kolibrit Yläkaupungin yössä 
Jyväskylän Aalto ja taitouintijoukkue Kolibrit ovat mukana Yläkaupungin yö-tapahtumassa yhdellä taitouintiesityksellään. Kolibrit esiintyvät pikaisesti 25m hyppyaltaalla perjantaina 26.5. klo 19.30. Tervetuloa katsomaan ja fiilistelemään Yläkaupungin yön tunnelmia Aalto Alvariin!

Merkkikisat
Tampereella kisataan 20.5. merkkikisat, joihin uimahyppääjistä on lähdössä Kilvan, Esikilvan ja Vietereiden hyppääjiä. Toivottavasti jokainen saavuttaa tavoittelemansa tason!

FinnCup III
Pompitaan Vantaalla la 27.5. Kilvan, Esikilvan ja Vietereiden hyppääjät lähdössä kisareissuun, joten onnea matkaan!

Märsky-uinnit
Helsinkiin matkaa la 27.5. Ykkös-, kakkos- ja kolmosaallon uimareita yhteensä nelisenkymmentä. Legendaarisilta Märskyiltä odotamme vielä muutamia maagisia aikarajojen rikkoutumisia aivan kalkkiviivoilla!

Taitouinnin ja Uimahyppyjen kevätnäytös
Aallon taitouimarit ja uimahyppääjät järjestävät yhteisen kevätnäytöksen keskiviikkona 31.5. klo 19.30-21 välillä 25m hyppyaltaalla. Tervetuloa seuraamaan mitä urheilijat ovat oppineet kevätkauden aikana valmennuksen johdolla!

Lasten liikunnan vastaava Jani Hartikainen siirtyy toisen työnantajan palvelukseen 23.8. alkaen
Jani kiittää uimareita, huoltajia, seuran henkilökuntaa ja muita toimijoita antoisasta ajasta Jyväskylän aallossa. Janin viimeinen työpäivä ennen perhevapaita ja kesälomia on 14.6. 
Ja Aallon uimarit, vanhemmat ja työkaverit kiittävät Jania upeasta työstä joka onneksi jatkuu siis vielä Rollojen viidakkotunnelmiin saakka. Tsemppiä hurjasti tuleviin tehtäviin!
Janin tulevaisuuden kuviot voi uteliaimmat tsekata täältä: https://www.kuopionuimaseura.fi/l/tervetuloa-uusi-uinnin-paavalmentaja/

Uinnin valmennusryhmät syksyllä 2023
Valmentajat keskustelevat ryhmiensä uimareiden ja huoltajien kanssa syksyn valmennusryhmistä huhti-toukokuun vaihteessa. Mikäli sinulla on kysyttävää ota yhteyttä omaan vastuuvalmentajaasi.

Kevätkokous
Aallon sääntömääräinen kevätkokous pidetään ma 29.5. klo 18.00.
Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet täältä: https://www.swim.fi/uutiset.html?224461

Seuravaatteet
Muistattehan, että jatkuvasti seuran verkkokaupassa myynnissä Aallon uimalakit ja t-paidat:
https://swim.myclub.fi/flow/shop/products
Seuraava isompi seuravaatetilaus tehdään elokuussa. Mikäli ennen sitä haluatte tilata muita seuratuotteita, olettehan yhteydessä info@swim.fi

Ihania kevätpäiviä kaikille!