11.1.2023 15:39
Jyväskylän Aalto

Kuukausitiedote tammikuu 2023

Jyväskylän Aallon kuukausikirje – tammikuu

Jäsenuinnit alkavat su 15.1.
Jyväskylän Aallon jäsenillä on mahdollisuus edulliseen uintiin (aikuiset 5 €/kerta, lapset 2,5 €/kerta, alle 4v ei maksua) sunnuntaisin klo 18.00-20.15 seuran jäsenuintivuorolla.
Jäsenuinnit alkavat tulevana sunnuntaina 15.1. Katso ohjeet jäseneksi liittymisestä sekä jäsenuintiohjeet sekä -aikataulut täältä. Tervetuloa polskimaan mukavassa porukassa!

Kurssitoiminta alkaa la 14.1.
Vauvauinnit ja kurssitoiminta alkaa tulevana viikonloppuna. Mukaan mahtuu vielä kaikkiin tasoryhmiin! Kurssitarjontaa on laajasti sekä lapsille että aikuisille. Katso kurssitarjonta ja ilmoittautumisohjeet täältä.

Seuravaatetilaukset tehtävä 15.1. mennessä
Seuravaatteiden valikoimissa on uimalakit, t-paidat, pitkä toppi, shortsit, trikooshortsit, verkkahousut, pitkät trikoot, huppari vetoketjulla, huppari, kevyttoppatakki, parkatakki, uintivarustereppu, kahvikuppi sekä Aallon tukipaketti! Astu verkkokauppaan täältä.
Teethän tilauksesi su 15.1. mennessä, jotta haluamasi tuotteet ehtivät seuraavaan seuran tilaukseen.
HUOM! Keväällä 2023 valmennusryhmissä uusina aloittaneilla seuran uimalakki kuuluu kausimaksuun, joten sitä ei tarvitse uusien aloittavien valmennusryhmäläisten erikseen tilata (ellei sitten halua useampia lakkeja).
Su 15.1. mennessä tehdyt tilaukset saapuvat viikkoon 6 mennessä (6.-12.2.). Tuotteet toimitetaan tilanneille pääsääntöisesti harjoitusten/mahdollisesti Oskarin uintien yhteydessä.
HUOM! Parkatakkien toimitusaika 2 kk, joten ne saapuvat vasta maaliskuun puolivälissä.
Seuravaatteiden tilaukset tehdään aina tammi- ja elokuussa. Tämän lisäksi seuralla on jatkuvasti varastossa pieniä määriä uimalakkeja ja t-paitoja tilattavissa ympäri vuoden.

Taitouinnin, uimahyppyjen ja kilpauinnin valmennusryhmiin mahtuu vielä mukaan! 
Uusi vuosi, uusi harrastus! Valmennusryhmiin mahtuu vielä ja aina pääsee kokeilemaan. Jos uintiurheilun aloittaminen kiinnostaa, niin ota yhteyttä Antti Rantaseen antti.rantanen@swim.fi (taitouinti, uimahypyt, masterstoiminta ja harrasteryhmät) tai Jani Hartikaiseen jani.hartikainen@swim.fi (lasten uintiryhmät). 

FinnCup 1 Kokkolassa 28.1.
Kevään ensimmäiseen uimahyppyjen FinnCuppiin Aallolta lähtee mukaan Kilpa -ryhmän hyyppääjiä. Onnea matkaan!

Oskarin Uinnit la 11.2.
Perinteiset Oskarin Uinnit järjestetään AaltoAlvarissa la 11.2. Kipailukutsun löydät täältä.
Toimitsijoita tarvitsemme jälleen suuren joukon näiden kisojen järjestämiseen. Ilmoittauduthan jo nyt toimitsijaksi täällä.

myClub
Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla myClub-järjestelmässä! Tietosi pääset tarkistamaan kirjautumalla myClubiin.