6.6.2022 13:25
Jyväskylän Aalto

Kuukausitiedote kesäkuu 2022

Tässä infokirjeessä on ajankohtaisia asioita Jyväskylän Aalto ry:n jäsenille ja harrastajille.

Kesäleireille ja rantauimakouluihin mahtuu vielä mukaan!
Järjestämme rantauimakouluja heinäkuussa Tikan ja Kirrin rannoilla.
Aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löytyy täältä: https://www.swim.fi/rantauimakoulut

Viime kesänä supersuosion saavuttaneet kesäleirit tulevat taas! Leirejä on kesäkuussa AaltoAlvarissa sekä elokuussa Wellamossa. Tsekkaa tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset täältä: https://www.swim.fi/kesaleirit?action=madpage_edit

Syksyn kursseille ilmoittautuminen
Syksyn kursseille ilmoittautuminen alkaa ti 7.6. klo 9.00!
Katso syksyn kurssitarjonta ja ilmoittautumislinkit täältä: https://www.swim.fi/200?onsitemessage=saved

Kiinnostaako kilpauinti, taitouinti tai uimahypyt?
Aallon valmentajat käyvät kevään aikana moikkaamassa kurssilaisia altaan reunalla ja suosittelevat innostuneille uimarin ja hyppääjän aluille paikkoja ryhmissämme. Kaikkia kiinnostuneita emme kuitenkaan itse tällä tavalla tavoita, joten kannattaa olla itsekin yhteyksissä jos siirtyminen kursseilta harjoitusryhmiin kiinnostaa! Yhteyttä voi ottaa Aallon urheilutoimenjohtaja Anttiin: antti.rantanen@swim.fi tai 0503722077.

Yksityisopetusta tarjolla kesälle!
Jyväskylän Aallolta on mahdollista tilata yksityistunteja uintiin. Yksityistunteja on mahdollista varata kesäkuussa 13.6. - 23.6. ma-pe klo 9.00-14.00.
Yksityisopetus sopii kaikenikäisille ja tasoisille uimareille. Yhdelle opetustunnille mahtuu mukaan 1-3 uimaria kerrallaan. Tunti järjestetään uimarin omien toiveiden ja tavoitteiden mukaiseksi. Yksityisopetuksen hinta on 55 €/tunti + uimahallin sisäänpääsymaksu.
Yhteydenotot: ilkka.aaltonen@swim.fi tai 0401512209 (puhelu, tekstiviesti, WhatsApp).

Rollouinnit ja leiri 10.-15.6.
Kahden vuoden tauon jälkeen rolloikäiset uimarimme pääsevät vihdoin Rolloille! Aallon 37 avaruusteletappia suuntaavat Espoon Leppävaaran rollogalaksiin suurin suunnitelmin ja iloisella mielellä!

Ikäkausimestaruusuinnit 17.-19.6.
Kovat aikarajat pitkän radan IKM finaaleihin on saanut rikottua yhteensä 11 Aallon uimaria. Toivotamme jokaiselle hurjasti tsemppiä Oulun reissulle näille aikarajojen murskaajille!

Taitouinnin NSM/SM kilpailut 17.-19.6.
Taitouinnin NSM/SM kisoihin lähtee NSM pronssia puolustavat Kolibrit, joilla on ohjelmassa kaksi vapaata duoa, vapaa joukkue sekä combo. Ottakaahan yleisöön mukaan jykevät sateenvarjot mitalisateen varalle!

Uinnin NSM/SM kilpailut
SM-kisoihin 30.6.-3.7. Tampereelle lähtee meiltä noin 25-30 hengen joukkue. Kisoista odotetaan jatkoa syksyn GP-uintien ja kevään Tampereen Avointen mestaruusuintien menestykselle, niin viesteistä kuin henkilökohtaisiltakin matkoilta. AaltoAlvarin käytävillä pyörii lisäksi villi huhu, jonka mukaan kisoihin olisi lähdössä 2.7. lauantaina myös fanibussi. Tiedotamme tästä myöhemmin tarkemmin. Tule mukaan kannustamaan Aallon uimarit voittoon ja aistimaan isojen kisojen tunnelmaa!

Jani Hartikainen aloittaa Lasten liikunnan vastaavana 1.8. alkaen!
Liikuntatieteiden maisteri ja tuleva liikuntapedagogiikan tohtori Jani tulee vastaamaan alakouluikäisten uimareidemme valmennusryhmien toiminnasta. Hän tulee toimimaan valmennustiimien tiiminvetäjänä, valmentajien kouluttajana ja samalla ryhmien yhtenä valmentajana. Jani on Jyväskylän uinnin niin sanottu ”paluumuuttaja”, jonka paluuta monet uimarit kuin kollegatkin ovat kovasti odottaneet. Mahtava saada Jani mukaan uuteen Aaltoon!

Kiitos kilpailukoordinaattorimme, taitouintivalmentajamme sekä koulu-uinnin opemme Jonna!
Jyväskylän Aalto ja Jonna Karjalainen ovat päättäneet Jonna työsuhteen hyvässä yhteisymmärryksessä 31.5. Jonna toimi vuodesta 2019 Swimming Jyväskylän ja vuoden 2022 alusta Jyväskylän Aallon kilpailukoordinaattorina, taitouintivalmentajana ja koulu-uinnin opena. Jonna opiskeli seuralla oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi ja valmistui joulukuussa 2021. Jyväskylän Aalto haluaa kiittää Jonnaa näistä vuosista ja toivottaa onnea elämän uusiin tuuliin!

Tervetuloa Aallon kahvion läksiäiskakkukahveille!
Toivotamme kaikki kahvion vakiasiakkaat, uimahallin työntekijät, yhteistyökumppanimme sekä seuran aktiivit vuosien varrelta Jyväskylän Aallon kahvion läksiäiskakkukahveille ti 21.6.
Jyväskylän Aalto lopettaa kahviotoiminnan 30.6. mennessä ja kahvio on avoinna ainakin 22.6. saakka sekä juhannuksen jälkeen vielä 30.6. saakka sikäli mikäli tavaraa riittää myytäväksi.

JVSportin Jannen kesäterveiset:
JVSportilta 9.6. asti kaikki kisauikkarit vähintään -20% svh-hinnoista. Olen myymässä ikm-uinneissa Oulussa. Tulen kisapaikalle jo to-iltana 16.6., jolloin tuotteet voi tarvittaessa noutaa. Kisamyynti on paikalla 17.-19.6. Raksilassa. Ellet ole ikm-kisoihin tulossa, lähetän postitse ja maksan lähetyskulut kaupan päälle, kun tilauksen arvo on 100€.
Ennakkotilaamalla saat varmuudella haluamasi merkin, värin ja koon.
Tiedustelut ja tilaukset: Janne Virtanen, JVSport: tel. +358 400 546646, email: janne.jvsport@gmail.com

Ihanaa kesälomaa kaikille koululaisille ja muillekin kun aika koittaa!

Uintiterveisin,
Jyväskylän Aalto ry