6.5.2022 17:49
Jyväskylän Aalto

Kuukausitiedote toukokuu 2022

Tässä infokirjeessä on ajankohtaisia asioita Jyväskylän Aalto ry:n jäsenille ja harrastajille.

Kesäleireille ja rantauimakouluihin mahtuu vielä mukaan!
Järjestämme rantauimakouluja heinäkuussa Tikan ja Kirrin rannoilla.
Aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löytyy täältä: https://www.swim.fi/rantauimakoulut
Viime kesänä supersuosion saavuttaneet kesäleirit tulevat taas! Leirejä on kesäkuussa AaltoAlvarissa sekä elokuussa Wellamossa. Tsekkaa tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset täältä: https://www.swim.fi/kesaleirit?action=madpage_edit

Syksyn kursseille ilmoittautuminen
Syksyn kursseille ilmoittautuminen alkaa ti 7.6. klo 9.00!
Katso syksyn kurssitarjonta ja ilmoittautumislinkit täältä: https://www.swim.fi/200?onsitemessage=saved

Kiinnostaako kilpauinti, taitouinti tai uimahypyt?
Aallon valmentajat käyvät kevään aikana moikkaamassa kurssilaisia altaan reunalla ja suosittelevat innostuneille uimarin ja hyppääjän aluille paikkoja ryhmissämme. Kaikkia kiinnostuneita emme kuitenkaan itse tällä tavalla tavoita, joten kannattaa olla itsekin yhteyksissä jos siirtyminen kursseilta harjoitusryhmiin kiinnostaa! Yhteyttä voi ottaa Aallon urheilutoimenjohtaja Anttiin: antti.rantanen@swim.fi tai 0503722077.

Su 8.5. jäsenuinti normaalisti lakosta huolimatta
‍Vielä on kaksi jäsenuintia jäljellä tälle keväälle 8.5. ja 15.5. Sunnuntain 8.5. jäsenuinti järjestetään lakosta huolimatta normaalisti. Myös kaikki seuran muu toiminta järjestetään lakon aikana normaalisti (kurssit, vauvauinnit, valmennusryhmät).

Tampereen Avoimet 7.-8.5.
Tampereelle matkaa kisailemaan 27 uimaria. Tampereen avoimissa kisataan myös SM-viestit. Kovasti tsemppiä kaikille kisailijoille!

MuksuMeetit 7.5.
AaltoAlvarissa kilpaillaan MuksuMeetit la 7.5. klo 8.00-10.00. Toimitsijaksi pääset ilmoittautumaan täältä:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jxZsbdpIak4cGZyUaNBBbxvICtjV1w-G/edit#gid=43992939

JS Cup III 14.5.
JS Cup III kisaillaan AaltoAlvarissa la 14.5. klo 8.00-10.00 ja näihin kisoihin pääset ilmoittautumaan toimitsijaksi täältä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZO46xxK9U4L1lhAVCKWylDqNntlNEWch/edit#gid=700797621

Kuopion kevätuinnit 14.5.
Edustuksen ja X-ryhmän uimarit hyppäävät autoihin heti JS Cuppien jälkeen ja vetävät tuplakisapäivän! Päivän toiset startit vedetään Kuopion Kuntolaakson uimahallissa. Onnea kaikille päivän koitoksiin niin kotialtaassa kuin kalakukkolassa!

FinnCup 2 kilpailut 14.5. Tampereella
Aallolta suuntaa Tampereen FinnCup 2 -kisoihin yhteensä 14 uimahyppääjää. Toivottavasti ponnistukset osuvat kohdalleen ja pärskeet pysyvät aisoissa!

Taitouinnin IKM kilpailut 14.-15.5. Oulussa
Aallolta kisoihin lähtee mukaan Kurjet ja Joutsenet kisailemaan. Onnea matkaan!

Taitouinnin nuorten maajoukkueen valintaleiri 16.-17.5. Oulussa
Kolibreista nuorten maajoukkueen valintaleirille osallistuu 6 uimaria. Tsemppiä kaikille ja toivotaan, että meillä on pian nuorten maajoukkue taitouimareita seurassamme!

Kevätkokous ma 23.5.
Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään ma 23.5. klo 18.00 Hipposhallin auditoriossa. Kaikki seuran jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kokoukseen!

Märsky -uinnit 28.5.
Helsinkiin Mäkelänrinteen Uintikeskukseen suuntaa 60-päinen uimarijoukko metsästämään kauden viimeisiä aikarajoja ja nauttimaan ison kylän kisatunnelmasta. Onnea aikaraja- ja ennätysjahtiin kaikille!

Aallon kahviotoiminta AaltoAlvarissa päättyy 30.6.
Raskain mielin joudumme lopettamaan seuran perinteisen kahviotoiminnan AaltoAlvarissa kesäkuun loppuun 2022. Katso koko uutinen aiheesta täältä: https://www.swim.fi/uutiset.html?210589
Suuret kiitokset kahvion henkilökunnalle ja asiakkaille menneistä vuosikymmenistä!