8.2.2022 14:24
Jyväskylän Aalto

Kuukausitiedote helmikuu 2022

Urheilutoimenjohtajana aloittanut Antti Rantanen
Jyväskylän Aallon urheilutoimenjohtajaksi on valittu Antti Rantanen. Urheilutoimenjohtajan työnkuva on uusi seurassa. Hän kantaa operatiivista vastuuta siitä, että Jyväskylän Aallon valmennusjärjestelmissä valmistautuvat joukkueet, urheilijat ja valmentajat työskentelevät urheilullisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Hän auttaa joukkueita, urheilijoita sekä valmentajia asettamaan päivittäiselle toiminnalle sellaisia tavoitteita, jotka parantavat yksittäisen urheilijan edellytyksiä harjoitella ja kilpailla omalla parhaalla tasollaan. Urheilutoimenjohtaja vastaa Jyväskylän Aallon urheilutoiminnalle asettaman budjetin käytöstä. Hän toimii myös valmentajien esimiehenä.

Urheilutoimenjohtaja työskentelee seuran johtokunnan alaisuudessa ja toimii johtokunnan kokouksissa valmennuksen asioiden esittelijänä. Työparinaan hänellä on Jyväskylän Aallon toiminnanjohtaja Hanna Salmijärvi.
Katso uutinen kokonaisuudessaan täältä: https://www.swim.fi/uutiset.html?207009

Onnea ja menestystä tehtävään Antti ja lämpimästi tervetuloa yhteiseen Aaltoomme!

JS Cup II
JS Cup II järjestetään la 19.2. klo 8.00-10.00 AaltoAlvarissa. Mukaan tarvitsemme innokkaita toimitsijoita ja ilmoittautumaan pääset täällä:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jxZsbdpIak4cGZyUaNBBbxvICtjV1w-G/edit#gid=43992939
Tähän tietoon kisoihin saa osallistua ainoastaan alle 18 -vuotiaat, mutta tiedotamme, mikäli koronarajoitukset näiden osalta muuttuvat, tästä on tulossa tietoa kaupungin koronanyrkiltä ma 14.2. Tervetuloa mukaan mukavaan toimitsijaporukkaan ja tsemppiä kaikille kisoihin!!

Oskarin Uinnit
Koronarajoituksista johtuen Oskarin Uinteja ei pystytä järjestämään alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Kilpailutyöryhmä pohtii parhaillaan kisoille uutta ajankohtaa ja todennäköisesti kilpailut pyritään järjestämään 19.-20.3.

Hiihtoloman leiri
Kilpauimareiden hiihtoloman leiri järjestetään tuttuun tapaan viikolla 9. Leirin tarkemmat aikataulut päivitetään ryhmien blogeihin, kun saamme hiihtoloman allasvaraukset kaupungilta tietoomme.

Talent-ryhmä
Jyväskylän Aallon valmennus jatkaa Talent-toimintaa lupaavien uimareiden valmennuksen tueksi. Talent koostuu keväällä 2022 kymmenestä uimarista, jotka on valittu syksyn 2021 aikana uitujen lajien kahden korkeimman lajin Rudolph pisteiden perusteella.
Katso Talent-ryhmä täältä: https://www.swim.fi/uutiset.html?206653

Rollot 2022
Rollot on Suomen suurin vuosittainen lasten ja nuorten uintitapahtuma, johon osallistui vuonna 2019 Oulussa yli 1 000 uimaria ympäri Suomea. Vuonna 2022 Rollot järjestetään Espoossa, Leppävaarassa 10.-15.6. Perjantaista sunnuntaihin kilpaillaan ikäluokkien mestaruuksista sarjoissa tytöt 10-12 syntyneet ja pojat 09-11 syntyneet. Kilpailuihin on aikarajat, mutta uimarit jotka eivät aikarajoja ole alittaneet, pääsevät kilpailemaan 50 metrin vapaauinnissa. Tämän jälkeen tapahtuma jatkuu Rolloleirinä keskiviikkoon asti. Leirille ei ole ikärajaa.

Katso kisasivut täältä: https://www.cetus.fi/kilpaurheilu/kilpauinti/kilpailut/rollot-2022/

Kannustamme kaikkia seuran nuoria uimareita osallistumaan vuoden hauskimpaan tapahtumaan!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset kerätään myöhemmin.

Koronarajoitusten vaikutukset toimintaamme
Aluehallintovirasto ja Jyväskylän kaupunki ovat aloittaneet rajoitusten purkamisen. Jyväskylän kaupungin uimahalleilla ei enää kysytä koronapasseja. Aikuisten ryhmäliikunta on edelleen tauolla ja tähän on odotettavissa lievennyksiä ma 14.2. jälkeen. Tiedotamme näistä heti, kun saamme lisätietoja.

myClub
Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla myClub-järjestelmässä! Tietosi pääset tarkistamaan kirjautumalla myClub: https://swim.myclub.fi/login

Jäsenkortit
Seuran jäsenkortin voi hakea AaltoAlvarin kahviosta maksukuittia vastaan. Valmennusryhmissä harjoittelevat sekä kurssilaiset (ei koske vauvauintia) ovat automaattisesti seuran jäseniä ja he voivat hakea kortin kausi/kurssimaksukuittia vastaan. Muut jäsenet ovat saaneet erillisen jäsenmaksulaskun. Jäsenyys ja jäsenkortti ovat voimassa kalenterivuoden.